9 Ofruesit e Dorëzimit të Kontrollit të Lindjes për 2022

9 Ofruesit e Dorëzimit të Kontrollit të Lindjes për 2022

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë.

Shumë shitës me pakicë në internet shesin kontrollin e lindjes. Një person ka nevojë për një recetë, dhe këto kompani mund t’i ofrojnë ato në disa shtete. Blerja në internet mund të jetë e përshtatshme, por çmimet mund të jenë më të larta se ato në farmacitë lokale ose qendrat shëndetësore. Shumëllojshmëri e opsioneve të kontrollit të lindjes: NURX

 • Gama më e mirë e pilulave të kontrollit të lindjes: HERS
 • Më e mira për shërbime shtesë shëndetësore: Lemonaid
 • Më e mira për rinovime të përshtatshme: SimpleHealth
 • Më i miri për kujdesin e vazhdueshëm: Pill Club
 • Më e mira për adoleshentët: Shëndeti Njëzetal
 • Shërbimi që ofron konsultime me një profesionist të kujdesit shëndetësor për të përcaktuar se cili opsion i kontrollit harmoniqhealth.com të lindjes do të plotësojë më së miri nevojat e tyre. l Online, dhe kur të kontaktojmë një mjek. > Llojet e kontrollit të lindjes: Kur është e mundur, MNT zgjedh ofruesit që ofrojnë një sërë opsionesh të kontrollit të lindjes që i përshtaten shumicës së nevojave të njerëzve. Disa ofrues gjithashtu mund të pranojnë sigurimin. Ofruesit e kontrollit

  Ju lutemi vini re se shkrimtari i këtij artikulli nuk i ka provuar këto produkte. Të gjitha informacionet e paraqitura janë thjesht të bazuara në kërkime dhe ishin të sakta në kohën e botimit. Mësoni më shumë këtu.

  NURX ofron një sërë shërbimesh, testesh dhe opsione të renditjes së kontrollit të lindjes. Mund të ndihmojë një person të marrë një recetë me një kosto shtesë. Pa sigurim, një person paguan 15 dollarë dollarë për ndonjë nga opsionet e kontrollit të lindjes.

  Nurx siguron:

  të gjithë klientët, përfshirë ata me receta të vlefshme, duhet të marrin një pyetësor mjekësor NURX. Pasi kompania ta aprovojë këtë, një person mund të porosis një dorëzim të vetëm ose të regjistrohet për rimbushje automatike.

  Mësoni më shumë rreth NURX këtu. Pro

  • Mbulimi i sigurimit mund të jetë i disponueshëm
  • Opsione të ndryshme për kontrollin e lindjes
  • Transporti falas

  Cons

  • Nuk është në dispozicion në të gjitha shtetet e Sh.B.A.
  • Ekipi i kujdesit ndaj klientit mund të mos jetë i dobishëm, sipas rishikimeve
  • Konsultimi fillestar nuk është falas

  Mësoni më shumë

  Gama më e mirë e pilulave të kontrollit të lindjes: HIS

  • Transporti: FALAS
  • Pricemimi: Nga 12 $ në muaj

  Hers ofron produkte dhe shërbime të tregtuara për shëndetin dhe shëndetin e grave. Konsumatorët mund të blejnë disa lloje të pilulave të kontrollit të lindjes.

  Planet fillojnë me 12 dollarë në muaj, pavarësisht nëse një person ka sigurim. Njerëzit me sigurim mund të preferojnë të zgjedhin shitësit e tjerë.

  Një person mund të porosis një ose më shumë muaj pilula, dhe rimbushjet e përsëritura janë në dispozicion. Ky konsultë mjekësore është falas dhe përfshin plotësimin e një pyetësori.

  Mësoni më shumë rreth saj këtu.

 • Konsultimi mjekësor falas
 • Nuk ka nevojë të sigurohet
 • Transporti falas
 • Duhet të dëgjojë përsëri nga mjekët brenda 24 orëve
 • Cons

  • Asnjë mbulim sigurimi në dispozicion
  • Ilaçet mund të jenë jashtë aksioneve
  • Shërbimi i dobët i klientit

  Mësoni Më shumë

  Më e mira për shërbime shtesë shëndetësore: Lemonaid

  • Transporti: Falas
  • Pricemimi: Nga 15 dollarë, plus 25 dollarë për një konsultim

  Lemonaid ofron një gamë të trajtimeve dhe shërbimeve mjekësore, nga konsultimet me video të kujdesit parësor deri tek ilaçet për humbjen e flokëve.

  Ai siguron furnizime 3-mujore të pilulës së kontrollit të lindjes, dhe një person mund të regjistrohet për rimbushje automatike.

  Për të porositur, një person ka nevojë për një konsultë vjetore që kushton 25 dollarë. Pricemimi i pilulave varet nga statusi dhe plani i sigurimit të një personi. Këtu.

 • Mund të hyjë në informacionin e mjekëve
 • Ata të moshës nën 18 vjeç
 • mësojnë më shumë

  më të mirë për rinovime të përshtatshme: SimpleHealth

  • Transporti: falas
  • Pricemimi: Nga 7 $ në muaj Pa sigurim

  SimpleHealth siguron unazën, patch dhe pilulën. Ai lejon rinovime automatike çdo 3 muaj dhe ofron transport falas.

  Si kompani të tjera, kërkon një konsultë mjekësore. Dhe njerëzit me sigurim mund të mos kenë nevojë të paguajnë për kontrollin e tyre të lindjes.

  Pro dhe kundër

  Pro

  • Transporti falas dhe rinovimet automatike
  • Ofron mesazhe me mjekët në çdo kohë
  • Tarifa fillestare e konsultimit fillestar i rimbursueshëm Nëse një person vendos të ndalojë trajtimin me recetë
  • punon me shumë ofrues të sigurimeve
  • një tarifë fillestare prej 7 $ në muaj për ilaçet e kontrollit të lindjes pa sigurim

  Cons

  • Mund të jetë e vështirë të kontaktosh me ekipin e shërbimit të klientit
  • Jo i disponueshëm për të gjitha shtetet
  • Jo i përshtatshëm për personat Me një urgjencë mjekësore

  Mësoni më shumë

  Muaji

  WISP shet disa ilaçe në internet, duke përfshirë lloje të ndryshme të pilulës së kontrollit të lindjes, Megjithëse jo unaza, patch ose qëlloi. Ajo nuk ngarkon një tarifë konsultimi në internet. Për njerëzit që e preferojnë atë të dërguar, WISP gjithashtu ofron rimbushje automatike.

  Mësoni më shumë rreth WISP këtu. >

 • Konsultime falas në internet
 • Rimbushjet automatike
 • ofron trajtim për plagë të ftohta, herpes gjenitale dhe infeksione të majave ndër të tjera
 • Transporti falas për të gjitha shtetet e Sh.B.A.
 • Ka një faqe zbritje për kodet promovuese
 • Sigurimi por a pranon pagesa FSA dhe HSA
 • Mësoni më shumë

  më të mirë për transport falas: Pandia Health

  • Transporti: falas
  • Pricemimi: Nga 15 dollarë, me një tarifë recetë prej 20 $

  Kjo kompani thotë se furnizon pothuajse të gjitha pilula, arna dhe unaza të kontrollit të lindjes gjenerike dhe të markës. Këto varg në çmim, duke filluar nga 15 dollarë. Disa nga këto produkte kanë mbulim sigurimi.

  Nëse një person ka një recetë aktive, ata thjesht mund ta transferojnë këtë në kompani. Nëse një person nuk e bën këtë, ata mund të paguajnë një tarifë një herë prej 20 $ dhe të plotësojnë një formë shëndetësore, të cilën një mjek në kompani e shqyrton para se të shkruajë një recetë nëse është e përshtatshme.

  adresa e tyre falas.

  Pro dhe kundër

  Pro

  • ilaçe gjenerike dhe të markës në dispozicion
  • Mbulimi i sigurimit
  • Falas falas Rimbushjet e transportit dhe automatike
  • Kujdesi i personalizuar, bazuar në pyetësorin e individit
  • Twirla Patch është miqësore me vegan
  • Një tarifë prej 15 $ vlen për secilën paketë pilulash për ata pa sigurime

  Mësoni më shumë

  më të mirë për pranueshmërinë e FSA dhe HSA: EMME

  • Transporti: FALAS
  • Pricemimi: Nga 20 $

  Kjo kompani është një shërbim abonimi. Një person plotëson një formë në internet, të cilën një klinik e shqyrton. Ata pastaj lëshojnë një recetë nëse është e përshtatshme.

  Kompania dërgon rimbushje automatike me transport falas. Përveç kësaj, aplikacioni i kompanisë mund të gjurmojë pilulat përmes një rasti të pajtueshëm të pilulave, dhe aplikacioni mund të dërgojë kujtesë ditore për të marrë pilulën.

  EMME nuk rendit çmimet e tij në faqen e saj të internetit. Ai thotë se një person mund të përdorë llogari fleksibël të shpenzimeve (FSA) dhe llogari të kursimeve shëndetësore (HSA) për të paguar për konsultime dhe produkte. Ai nuk pranon sigurim në këtë kohë. Kur të merrni medikamente

 • FSA dhe HSA Pagesat
 • App falas
 • Asnjë çmim i disponueshëm në faqen e internetit
 • Nuk është e disponueshme jashtë Sh.B.A.
 • Transporti: Falas
 • Pricemimi: Nga 6.99 $ në muaj pa sigurim
 • Klubi Pill shet më shumë se 100 marka të pilulave të kontrollit të lindjes dhe unazave vaginale. Një person plotëson një formular, të cilin ekipi mjekësor i kompanisë e shqyrton përpara se të lëshojë një recetë nëse është e përshtatshme. Kompania gjithashtu siguron qasje në kujdesin e vazhdueshëm nga ekipi i saj mjekësor.

  Ai pranon sigurim, kështu që disa njerëz mund të jenë në gjendje të marrin produkte falas. Për njerëzit pa sigurim, kostoja fillon me 6.99 dollarë në muaj.

  Mësoni më shumë rreth Klubit Pill këtu.

  • Kujdesi i vazhdueshëm i disponueshëm
  • Pranon sigurimin
  • Transporti falas dhe i matur
  • Një person mund të kontaktojë farmacinë e kompanisë ose ekipin mjekësor

  Cons

  • Vonesat e mundshme të transportit
  • Nuk ka shpërndarje të menjëhershme për kontracepsion urgjent